Sap!
Pffff, wat een werk!
Eerst de sapcentrifuge aan de gang krijgen, dat was een hele klus.
Gelukkig hadden we vanmiddag paaseitjes gegeten en konden we nu verpakking van zo’n eitje gebruiken om hem aan de gang te krijgen. Dankzij mijn mannetje konden we eindelijk beginnen.
6 gepelde limoenen
12 rode,sappige appels
3 grote stronken broccoli
1 “bos” selderij
12 rode bieten
1 komkommer
Waarom zou je een plan maken, gewoon beginnen toch?!
Had ik beter wel kunnen doen.
Onze keuken is niet groot, ik met al mijn ingrediënten, bak om afval in te doen, mesjes, sapcentrifuge en zes bakjes voor de diepvries.
Ook nog manlief die gaat koken, was niet heel handig in onze kleine keuken.
De volgende keer ga ik eerst alles snijden, pellen en schoonmaken. Alles klaar leggen zodat ik in een keer door kan gaan.
O, en een super tip van mij……..bewaar de biet tot het laatst! Alles maar dan ook alles zat onder!
Morgenochtend mijn eerste sap ochtend………..ben benieuwd of ik van de spanning kan slapen! 😉
Whahahahaha ik heb ook zo’n poppenkeuken,dus ik moet het inderdaad ook per portie klaar leggen! Maarre een keuken met rode stippen is toch best mooi? 😉 Succes ik hoop dat je de moed/kracht vind om het een tijdje vol te houden en je je net als ik beter gaat voelen,succes!
(enne zo’n middagje persen valt toch ook onder sport???)
hahaha geweldig
je hebt er toch wel een paar fotos van gemaakt he
Moet je me toch eens uitleggen hoe je een papiertje van een paaseitje gebruikt bij het aan de praat krijgen van je sap centrifuge.
En wel slapen hoor. Anders ben je nog moe, ondanks het sapje.
sterkte zo met je sapje haha
laat je wel ff weten hoe het smaakt
Behalve dat de sapjes gezond zijn, levert het je ook nog een heleboel lichaamsbeweging op als ik dit zo lees. Ik zie die keuken gewoon voor me 😉 Je houdt er veel van kleur, dus als het een kunstzinnig spetterpatroon is, mag het misschien wel blijven.